Aktuális

Helyi koordinátorok bemutatása - észak-magyarországi régió

Ismerjétek meg az észak-magyarországi régió helyi koordinátorát, Laskó-Kuthi Adriennt és a mögötte álló Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesületet.

 

Tovább

Sikeresen lezajlottak a slam-versenyek első fordulói

Az első téma - “Ne szólj szám, nem fáj fejem”- szólásszabadság - slam-versenyei mindhárom régióban sikeresen lezajlottak. Az országos slam-mentor, Horváth Kristóf - Színész Bob és a helyi slam-mentorok (Szegeden Mészáros Peti, Miskolcon Barcsai Laci, Pécsett Kövér András) nem titkolt célja volt bemutatkozási lehetőséget nyújtani sok-sok fiatal tehetségnek.

Tovább

Rácz Zsuzsa magáról és a NNM-programról

Nekem nem mindegy, sosem volt mindegy, hogyan élünk, hogyan élnek a körülöttem lévők, a szeretteim, a rokonok, a barátok, az ismerősök és az ismeretlenek. Nekem fontos, hogy alakítsam, amiben élek, a jelenemet meg a jövőmet is.

Tovább

Keresztesi József magáról és a NNM-programról

Pécs onnan, ahol élek, nagyon izgalmas, sokszínű város. Egyeteme van, irodalmi folyóirata, hatalmas könyvtára, kulturális intézményei. Voltaképpen azt kéne mondanom, jól érzem magam itt.

Tovább

Grecsó Krisztián magáról és a NNM-programról

A Viharsarok legpompásabb városa Szeged, nagyszerű adottságokkal, elképesztő jó aurával, óriási tradícióval, szinte minden utcáját megírták, a legkülönfélébb korokban írók, művészek rajongtak érte. Ha szereted ezt a várost, engedi, hogy szeresd.

Tovább

Mi a slam poetry?

Kötetlen stílus, amiben az egyetlen szabály, hogy a slammernek három perce van a színpadon a szavalásra, hogy érveljen, meggyőzzön, megnevettessen, szórakoztasson, elgondolkodtasson és sikert arasson!

Tovább

Horvát Kristóf- Színész Bob a szólásszabadságról

A szabadságod rejlik benne, de mégis az az elved
hogy seggnyalásra használod az édes anyanyelvet

Tovább

Keresztesi József a szólásszabadságról - Egy nyílt levél története

Ma Magyarországon szólásszabadság van. A véleményét bárki szabadon elmondhatja. A kérdés inkább az, hogy milyen csatornákon és kikhez jut el ez a vélemény, vagyis hogy létrejön-e az a helyzet, ahol lehetőség nyílik a valódi vitákra.

Tovább