Rasszizmus

Műfaj: Slam poetry

Fekete-fehér,Igen-nem,ennél súlyosabbat is kellett már cipelnem.
Nem ám mint neked.."csak" szeretet mímelnem..azzal szemben aki nekem "valamiért" nem tetszik,és ha a hasamat felmetszik..akkor sem látom másképp(max kicsit nyíltabban beszélek róla)
Miről is? -A gondokról:

A fehér kenyérben több a szénhidrát,a barna kenyér viszont íztelen...és nem fehér
De ez jelentéktelen mert a szlogen dereng még nekem,ez az elfogadás hazája,Európa húzója,(bár inkább wc elven) és bár anno a németek kazánja égett,nálunk sem csak az lsd-n van bélyeg
Gondolj bele:Hány név alapján lecsapott kagyló..Hány állásinterjún bebaszott ajtó..
Hány gyűlölet miatt letarolt tarkó..Hány ember ki nem kapott pardont,de nem adott hangot..és mennyi sok a bélyeg miatt eladott narkó,mint persze egyből felkapott a sajtó
És állok én,az egyre inkább tiszta antirasszizmus,de az én barikádom is csak addig tart míg futsz.Mert utolérnek és nem veled nevetnek hanem rajtad,és neked sem a nevetéstől remeg majd az ajkad:-Hogy a cigánypecsenyébe lóg a zsidó orra.
Vagy,hogy sok slamesten a zsűri öttagú.. a cigányzenekar száz tagú,Rómeó meg roma..ő meg a Montagú,és nála zsidó kedvesétől,Júliától kapott amulet ,kinek utolsó emléke az Ausch witzi-capu lett,jujj de vicci...
Na most már látod,hogy kikről szól a kötött téma,akikre egész nap köpködtél ma,meg tegnap,meg holnap fogsz,ha nem figyelsz hát unatkozz és maradj üres!
Bár lehet,hogy elfogult vagyok meg vaksi minden rasszra,vagyis a rasszok közti torlaszra meg kontrasztra,mert segít kivel magam illesztettem össze..gondolhatsz te rosszra,de vele olyan mint mikor a raszta,másodmagával kiáll a teraszra.
Érintettek,fel a fej! A belső számít meg az út amin haladunk és az már rég nem egy horogkereszt alakú kereszteződéshez vezet,hanem egy elágazáshoz amely békejel alakú.Mind külön utakról indulunk de az elágazás egy közös úthoz vezet bennünket,amin közös erővel,egymást haladva haladhatunk tovább...a SEMMIBE ahol valójában tényleg nincsen semmi..mégis minden = !

Új alkotás feltöltése