Slam avagy Szólás szabadságon

Műfaj: Slam poetry

Hát nincs bevetés.
Minek az? Értelmetlen, és valami furcsa, elég gáz irodalmi műhöz hasonlítana ez az írás.
Igen, írásnak nevezem, ezt az általam behányt firkát, ami egyébként a szólásomnak a szabadságáról szólna... Biztos lecsukták, vagy valami, aztán bírósági tárgyalás cucc volt, és szabadlábra helyezték. Meg minden, amit ilyenkor tenni szoktak.
Vagy a szólásom egy baromira elfoglalt üzletember vagy éppen asszony lenne és szabadságot kapott volna.. Legyen asszony inkább, mert nem elég tökös ez az izé.
Maradjunk a második szituációnál.
Szóval tetszik tudni, az üzletasszony.. akarom mondani iszonyat fontos, kotnyeles üzletnénike.. (Mint a menő amerikai filmekben) Mindenki tudja.. 20 cm-es magas sarkú, jól kipárnázott, mindenki számára látható dekoltázs. (Éppen, hogy a bimbi nem látszik ki.)
Aki meglátja őt, csorgatja a nyálát utána, hiszen bűzlik a parfümtől, mert manapság nem menő a higénia, hogy esetlegesen minden nap lezuhanyozzunk, helyette van parfüm és dezodor úgyis, de az emberek előtt mégiscsak nyápicként viselkedni és leplezni, valójában milyen undorítóak vagyunk. (Borostás lábak, rosszul levágott lábujjkörmök, napok óta nem mosott fogak – Bizonyára mindenki számára elkápráztató)
DÖGÖS! Ergo az „ártatlan” férfiak loholnak utána: „Milyen jó bige!”
Tehát.. most ez a csinos kis „luvnya” szabadságon van. Az azt jelenti, hogy korlátlanul halmozza a semmirevaló pasikat, és a II. világháborús állapothoz hasonlóan az összetört szívek egy kupacban hevernek, akár a hullák. Semmi másra nem használja őket, csak a testi élmények által szerzett örömök beteljesítésére. Igazi kurtizán. Meg sem lep a mai világban.
Na de! Szólást – mert így hívják a dögös kis macát – korlátozom én, valami felsőbb erő. Na én vagyok a politikai nagyhatalom, meg az elítélő emberi nép. És mivel Szólás egész jó kislány akarna lenni, próbál megfelelni ennek, nem szabad nekem megtudnom, hogy ő hogyan tevékenykedik.
Tehát Szólás visszafogja magát, hogy nekem megfeleljen. De a hátam mögött azért huncutkodik a Madam.
Na tessék. Így történik Magyarországon ez a bizonyos és nagybetűs SZÓLÁSSZABADSÁG is.
Vannak szülők, belső megfelelési kényszer, meg egyéb cuccok még ehhez társítva, tudod a rendőrség.. és ha korlátlanul meg mértéktelenül kihirdetem azt, amit gondolok, akkor ezek a külső idézetes erők cipóra vernék a kis cuki és szép buksim.

(ÉS IGEN! Az élő példa. Erkölcsi okokból burkoltan helyeztem el a szabad szövegemben a trágár szavakat.. A mai szólásszabad világban.)

Új alkotás feltöltése