SZERZŐI JOGOK

A Nekem nem mindegy honlap megtekintésével, böngészésével a felhasználó egyúttal elfogadja, hogy minden képi, videó és szöveges tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, annak bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag a Világháló-Irodalom Alapítvány (továbbiakban Üzemeltető) erre vonatkozó írásbeli engedélyével lehetséges.

Az Üzemeltető a szerzői jogok tulajdonosa minden a webhelyen elhelyezett szöveg esetében.
A honlap tartalmát képező minden szöveg, fotó, letölthető dokumentum, információ, egyéb tartalom, ide értve azok elrendezését, megjelenési formáját is, szerzői jogi és védjegyoltalom alatt áll, és a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az előzetes írásbeli engedélyünkkel lehet bármilyen formában felhasználni.
Nincs szükség a hozzájárulásunkra, ha a honlap valamely részletének nem kereskedelmi célú felhasználásakor az átvevő nem módosítja az eredeti információt, és a weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. Illetve a honlap valamely részletének tájékoztatási célú felhasználása a nyomtatott és elektronikus sajtóban, a forrás megjelölésével és valamely részletének felhasználása oktatási vagy tudományos célra, a forrás megjelölésével.

TARTALOM

A honlapon található tartalmak kizárólag tájékoztatási, ismeretterjesztési célokat szolgálnak. Minden tőlünk elvárhatót megteszünk annak érdekében, hogy a weboldalon megjelenő információk pontosak legyenek és a honlap működése zavartalan legyen, de felelősséget nem vállalunk sem ezekért, sem azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek rendszerhibából, vírusfertőzésből, vagy más hasonló okból származnak.

MÁS OLDALAKRA MUTATÓ LINKEK

A honlapon található, más weboldalakra mutató linkek kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, ezek felett ellenőrzési joggal nem rendelkezünk, a megnyitott weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséggel nem tartozunk.

Az NNM honlapot más weboldalakhoz csatolni vagy azok részeként megjeleníteni csak az előzetes írásbeli engedélyével, változatlan formában és tartalommal lehet. A honlap tartalmát szigorúan tilos illegális, a Világháló-Irodalom Alapítvány vagy a versenyt támogató szervezetek jó hírnevét sértő célokra felhasználni.

BEÁGYAZOTT WEBHELY TECHNOLÓGIA

Jelen webhely a Youtube.com beágyazott lejátszó technológiáját használja. A jelen webhely használatával elfogadja a webhely használatának feltételeit. Azzal, hogy tartalmat továbbít a jelen webhelyre a youtube.com webhelyen keresztül, a youtube.com használatának feltételeit (www.youtube.com/t/terms) is elfogadja.

BEKÜLDÖTT INFORMÁCIÓ

Ha bármilyen tartalmat, információt, ötletet vagy anyagot küld nekünk, ezzel beleegyezik abba, hogy azt tetszésünk szerint, térítésmentesen felhasználhatjuk, és megerősíti azt, hogy ez a használat nem sérti más személyek jogait.

Webhelyünk azon részein, ahol a webhely egyéb felhasználói által beküldött információk szerepelnek, a beküldött információkat nem ellenőrizzük, illetve nem kötelességünk az ilyen információk figyelése, és semmilyen felelősséget nem vállalunk az ilyen információkért. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bárminemű ilyen információt bármikor, előzetes értesítés nélkül, saját belátásunk szerint szerkesszünk vagy eltávolítsunk webhelyünkről.

ADATVÉDELEM, ADATKEZELÉS

A jelen webhelyen keresztül megadott személyes adatok, például név és e-mail cím használata teljes mértékben az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik. Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a nyilatkozatot, mielőtt bármilyen információt a rendelkezésünkre bocsátana.
A Felhasználók által a honlap használata során megadott személyes adatok a mindenkori törvényes előírások betartásával kerülnek kezelésre, azok harmadik fél számára nem adhatók át, és kizárólag a szolgáltatás működtetéséhez szükséges mértékben használhatók fel.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha bármilyen kérdése vagy panasza lenne webhelyünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségen: info@nnm.hu

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Fenntartjuk a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására a jövőben.
Jogunk van a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztatni, elérhetőségét korlátozni vagy megszüntetni.