Köszönjük!

A Világháló Alapítvány 2015-ben nagy sikerrel megvalósított Nekem nem mindegy című társadalmi célú tehetséggondozó programja véget ért.

Kedves NNM-résztvevők, Fiatalok, Tanárok és Érdeklődők!

A Világháló Alapítvány 2015-ben nagy sikerrel megvalósított Nekem nem mindegy című társadalmi célú tehetséggondozó programja a három témában (a szólásszabadság, az erőszak és a kirekesztés/rasszizmus) és három régióban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország) megrendezett irodalmi verseny és kampány befejeztével 2016 elején véget ért.

Büszkék vagyunk az NNM összes résztvevője, a pályázó fiatalok, a mentorok, a helyi koordinátorok, a tanárok, a szakmai vezetők és minden aktív résztvevő páratlan és odaadó munkájára. Büszkék vagyunk az NNM-ben feltűnt tehetségek sikereire, a kiváló írásokra, a legfőbb demokratikus értékeket azóta is számtalan fórumon képviselő, felelős állampolgárként gondolkodó fiatalokra, arra a közösségre, amellyé a résztvevők formálódtak.

Köszönjük, hogy fontos kérdésekről együtt gondolkodhattunk.

Az elmúlt évben nem sikerült megteremtenünk a folytatás feltételeit. Amint lehetőségünk nyílik hasonló, új program megvalósítására, jelentkezünk.

Kérdéseitekkel, ötleteitekkel forduljatok hozzánk bizalommal az info@nnm.hu címen. Köszönjük!