Ismerjétek meg a dél-dunántúli slam-mentorokat

Kövér András, a dél-dunántúli régió slam-mentora, a Sopianae Slam Pécs alapítója és Tengler Gergely Sopianae Slam Poetry – Pécs vezető slammere

Kövér András (Kövi):
A pécsi slam-közösség motorja, a havi rendszerességgel tartott Sopianae Slam Poetry Klub estek szervezője és házigazdája. Közérthető, lüktető szövegeiben egyesül az őszinteség és a humor, előadásmódja energikus, lendületes, otthon érzi magát a színpadon, amely azért sem meglepő, mert a rockzenei undergroundból érkezett meg a slam poetry szcénába. Kedveli a személyes témákat, a történetmesélést, nem csoda, hiszen Kövi családapa. Igazi lokálpatrióta, aki pécsiségét minden fórumon fennhangon hirdeti. A Libri által kiadott "Slam.pont" című kötet második részének egyik szerzője/szereplője.

Tengler Gergely (TG):
A siklósi születésű "sámánköltő" kezdetektől meghatározza a pécsi slam-színteret. Az  első magyar slam-generáció, szünet nélkül aktív tagja. Rendkívüli elvont költői képeivel, jellegzetes szójátékaival és révületig emelkedő intenzív előadói stílusával a közönségből szélsőséges reakciókat szokott kiváltani: értetlenkedő elutasítást, vagy a teljes extázist. Számtalanszor állt már a slam-versenyek dobogóinak mindegyik fokán, jelen volt szinte minden nívós slam poetry eseményen, és művészeti fesztiválon. Színész Bobbal közösen vitték színpadra az innovatív WeörEST című előadást, amely korszerűen idézi meg Weöres Sándor költészetét, sokak örömére.