Eredményhirdetés - legjobb alkotások rasszizmus témában

A rasszizmus témakörre beérkezett pályázatok legjobb tíz alkotása közül a szakmai zsűri kiválasztotta az első három helyezettet.

Az erőszak témakörre a beérkezett pályázatok közül a szakmai zsűri értékelése alapján a régiónkénti legjobb tíz közül kiválasztotta minden régióból az első három helyezettet!

A dél-alföldi régióban az első helyezett Polner Laura: Ablak című verse lett, második helyre Farkas Eszter: Pitypang című novellája, harmadik helyre pedig Szendi Szonja: A légy című műve került.

A dél-dunántúli régióban a slam versenyekről ismert Kiss Dávid Nagyapa hagyatéka című novellájával lett első helyezett,  a második Bánki Beni: A fehér ötven árnyalata című slam poetryje lett, harmadik helyre Vilmos Noémi:Himn-sovinizmus című verse került.

Az észak-magyarországi régióban Nagy Mátyás: Téglahajító című novellája lett az első, a második Szerencsi Anasztázia: Negatív című verse, a harmadik helyezett pedig Bliszkó Zsófia: Rasszista értelmező kéziszótár slam poetry alkotása került.


Ahogy az előző fordulóban, úgy a szakmai zsűri most is díjazta a nyitott verseny legjobb alkotásait:
Szabó Kende: Kirakat című novelláját, Konkoly Vivien: Valami még mindig ugyanaz című novelláját és Gyarmati Fanni: Nem című slam poetryjét.

Az elért pontszámokat mindenki saját profiloldalán nézheti meg. Szeretnénk megerősíteni, hogy a pontozás („verseny”) csak a szakmai zsűri véleményét tükrözi és a díjak kiosztásához nyújt segítséget számunkra. Az jóval fontosabb, hogy megosztottad gondolataid.

Ezúton is nagyon gratulálunk minden pályázónak!